EU Site
UK Site
FR Site
DK Site
DJO Nordic
DJO Nordic
DJO Finland

DJO Canada
BE Site
NL Site
LUX Site
ES Site
DE Site
IT Site
Donjoy nieuws  -  > Perspagina


 


Welkom op DJO International’s perspagina


 

Onze perspagina is opgezet om journalisten op de hoogte te houden van het nieuws en de ontwikkelingen bij DJO International, de internationale dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf DJO Incorporated.

Wij zijn een internationaal bedrijf en staan bekend om onze innovatieve, non-operatieve orthopedische producten en braces van het DonJoy® and Aircast® merk die helpen botten, spieren, pezen en vaten gezond te maken.

Ons brede scala van meer dan 700 revalidatieproducten is grondig onderzocht en getest en wordt wereldwijd al meer dan 30 jaar aanbevolen door medische deskundigen om blessures te voorkomen, chronische ziektes, zoals artrose en diabetes, te behandelen en om herstel na operatie of letsel te versnellen. Wij produceren rigide en elastische braces die bijna elk gewricht in het lichaam kunnen ondersteunen. Onze koudetherapiesystemen helpen zwellingen en ontstekingen na een blessure te verminderen. Onze botgroeistimulatie-producten worden gebruikt voor de behandeling van nonunion breuken en als een aanvullende behandeling na spondylodese.
Onze nieuwe website bevat een ‘Compare-a-Brace’-programma. Dit is uniek in onze sector en stelt patiënten en medici in staat om 130 producten in 11 categorieën te vergelijken, zodat in totaal met één muisklik 125.000 verschillende combinaties bekeken kunnen worden. Ook kan de klant onze nieuwe on line ‘Product Advisor’ gebruiken om het meest geschikte product voor zijn/haar specifieke situatie te bepalen.

Voor meer persinformatie, foto’s of opmerkingen kunt u contact opnemen met Belinda Boyd bij 20-20 PR via +44 (0) 1793 780780 of via e-mail belindaboyd@2020pr.com