EU Site
UK Site
FR Site
DK Site
DJO Nordic
DJO Nordic
DJO Finland

DJO Canada
BE Site
NL Site
LUX Site
ES Site
DE Site
IT Site
Partners  -  > Sportsponsoring


 

Sportsponsoring - DJO sponsort MX Grand Prix

 

Als u ooit naar een motorcrossrace bent geweest, weet u hoeveel deze spannende, zeer extreme sport van het lichaam vergt: het moet echt tot het uiterste gaan. De laatste jaren beseffen de rijders steeds meer dat zij hun lichaam beter moeten beschermen tegen de extreme belasting die het ondergaat in deze sport. Wij schatten dat momenteel meer dan de helft van de motorcrossrijders braces gebruikt.
 

 

 

     

DJO heeft hard meegewerkt aan het opbouwen van dit besef van de waarde van blessurepreventie en we zullen hiermee doorgaan.

In 2003 begonnen we aan een sterk, goed georganiseerd sponsorinitiatief met ons DonJoy/Sinisalo/Yamaha-team.

Het belangrijkste doel was de introductie van de DonJoy merknaam & de nieuwe motorcrossbrace ‘Armor’. Wij geloven dat de merkherkenning binnen de professionele kringen van 5% naar 80% is gestegen.

Na twee jaar een team te hebben gesponsord, kregen we een unieke kans om samen te werken met de organisatoren van de Grand Prix-races: zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de organisatie van het paddock-gebied rondom het circuit.

Sinds 2004 zijn wij dan ook aanwezig in het paddock-gebied bij de Grand Prix-races: hier promoten en verkopen wij onze producten.


Onze verkoopkraam van 5x5 staat op een eerste klas locatie, dicht bij alle actie.

DonJoy blijft haar producten verbeteren en ontwikkelen om de rijders maximale bescherming en comfort te kunnen bieden.

Sport sponsoring: Mettet Superbiker, het jaarlijkse hoogtepunt op het gebied van MX in België.

   

Het FMX4Ever-team was in Mettet voor twee freestyle shows: het belangrijkste doel van dit team. Nick Francklin was de overtuigende winnaar en er was niemand die hem de eerste plaats kon onthouden. Francklin rijdt met een knieblessure, maar dankzij de DonJoy braces, kan hij op het hoogste niveau blijven presteren.