EU Site
UK Site
FR Site
DK Site
DJO Nordic
DJO Nordic
DJO Finland

DJO Canada
BE Site
NL Site
LUX Site
ES Site
DE Site
IT Site
Donjoy nieuws  -  > Tevreden Gebruikers


Tevreden Gebruikers

 
Thierry Sarasyn 

MX Test Rider – België

 

   

 

“Tegen het einde van 2005 heb ik mijn ‘normale’ Defiance-brace ingeruild tegen een ‘kortere’ Defiance, omdat de langere braces niet zo goed in sommige motorcrosslaarzen pasten. Ik reed op dat moment zonder ACL's in mijn knieën en ik was bang dat de kortere versie me niet genoeg steun zou geven, omdat de nieuwe braces een korter belastingstraject hebben. Ik rijd nu een jaar met de kortere Defiance: aanvankelijk met een erg zwakke rechterknie en daarna na mijn ACL-reconstructieoperatie. Hoewel ik geneigd ben om zonder braces proberen te rijden, weet ik dat preventie beter is dan genezing (!). En de kortere versie is veel comfortabelere, past in mijn laarzen en beschermt me heel goed. Ik heb nu helemaal geen problemen met de brace meer en ik voel nauwelijks dat ik hem draag als ik rijd. Deze brace doet alles wat je van een brace mag verwachten.”

 

  

Fabien Pelous

Aanvoerder van het Franse rugbyteam

 

“Na mijn LCL-blessure en operatie in juni 2005 heeft DonJoy me steeds geholpen.  Na mijn blessure en voor de operatie gebruikte ik de Legend. Na de operatie gebruikte ik de minder zichtbare TROM post-op brace. En tijdens mijn revalidatie gebruikte ik de Legend. DonJoy’s innovatieve technologie heeft absoluut aan al mijn hoge verwachtingen voldaan.”

 

 Nick Franklin
Freestyle Rider – Nieuw-Zeeland

 

  

   

Freestyle MX – X-Air kampioen in 2002, 2003, 2004. Nick is één van de eerste rijders uit Nieuw-Zeeland. Hij heeft een verbazingwekkende collectie stunten en experimenteert veel. Hij werkt hard voor zijn sport en daarmee heeft hij internationaal succes bereikt.
“Mijn Armor-brace geeft me zoveel meer zelfvertrouwen als ik spring. Zeker na mijn knieblessure peins ik er niet over om te springen zonder mijn DonJoy-kniebrace.”

 

 

Gary Taylor

Freestyle Rider – Verenigd Koninkrijk

 

 

Freestyle MX – Derde plaats in het FMX Wereldkampioenschap 2002 – ongetwijfeld de beste FMX rider in het Verenigd Koninkrijk.

“Mijn Armor-brace geeft me veel meer zelfvertrouwen tijdens het springen. Ik heb gezonde knieën en dat wil ik zo houden. Daarom peins ik er niet over om te springen zonder mijn DonJoy-kniebraces.”

 

 

 


  

 

Peter Line

Professionele snowboarder – Verenigde Staten

 

“De DonJoy Armor-kniebraces passen perfect bij mijn levensstijl, de nieuwste versie biedt me de bescherming, steun en comfort die ik nodig heb om op mijn uitrusting te kunnen vertrouwen.”

 

 

 

 

Mariano Ferrario

Freestyle skiër –Verenigde Staten

 

VS Olympisch skiteam: freestyle aerials
“Ik scheurde mijn ACL tijdens de Olympische Spelen in 1998. Sindsdien ski ik alleen nog met mijn DonJoy-braces aan. DonJoy’s Armor is fantastisch!”

 

 

 

 

Jillian Voglti

Freestyle skiër –Verenigde Staten

 

VS Olympisch skiteam: freestyle moguls
“Dankzij mijn DonJoy-braces kan ik na mijn ACL-operatie mijn droom om aan de Olympische Spelen deel te nemen toch nog waarmaken.”