EU Site
UK Site
FR Site
DK Site
DJO Nordic
DJO Nordic
DJO Finland

DJO Canada
BE Site
NL Site
LUX Site
ES Site
DE Site
IT Site
eNews


   

Elk kwartaal versturen we DJO International’s e-nieuwsbrief. Hiermee willen we u regelmatig op de hoogte houden van nieuws uit de orthopedische wereld, evenals van nieuws uit ons bedrijf. De nieuwsbrief bevat ook informatie over onderzoeksbeurzen, fellowship-programma’s en onderzoeksprojecten die wij wereldwijd uitvoeren.

Wij hopen dat deze nieuwsbrief helpt om informatie te delen over de projecten en gezamenlijke interesses tussen wetenschap en industrie. Als u één van uw projecten of initiatieven wilt aankondigen, een bijdrage wilt leveren aan het volgende nummer of feedback wilt geven op deze nieuwsbrief, neem dan hier contact met ons op.

Naast het internationale nieuws zullen we ook regelmatig interessante nationale initiatieven belichten. We kunnen natuurlijk niet alles opnemen, maar we blijven aan deze e-nieuwsbrief werken, zodat het een goed middel kan zijn om u naar landelijke updates te verwijzen & hiermee in contact te brengen. Uw lokale DJO-team blijft de beste bron voor regionale DJO-evenementen en nieuwe producten.

Lieve Vanden Berghe
DJO, Director International Marketing 
 
Alle artikelen